Bryllup

Skal du holde bryllup er balloner et must. Nedenfor har vi forsøgt at give nogle ideer til hvordan balloner kan bruges som pynt til jeres bryllup

  • Brug et guirlande bånd til at skabe en ballonbue som dine gæster går igennem når de ankommer til jeres fest. Dette skaber en fantastisk flot indgang og udgang, samt et oplagt sted at få taget billeder af jeres gæster.
  • Ballonbuketter ved indgangen kan også skabe en flot velkomst. Pust 7-14 balloner op med helium, per buket, og bind dem til en ballonvægt. Buketterne kan både stå som en port på hver sin side af døren, eller, ved mange buketter, som en hel rød løber
  • Ballonguirlande kan også anvendes bag brudeparrets pladser, som en flot fotobaggrund, eller hvis en selfiebooth er opstillet, som baggrund der.
  •  Hvis rummet tillader det, kan en ballonhimmel/ballonloft også skabe en fantastisk atmosfære. ballonerne kan enten pustes op med helium og flyve op til loftet, eller pustes op med luft og klæbes fast. Dette skaber en eventyrisk stemning i rummet.
  • Farvetemaet for jeres bryllup kan balloner i stor grad hjæpe med at fremhæve. hvad en i vælger det elegante med guld balloner, det romatiske med sarte pastel farver eller det klassiske romantiske røde, kan i finde farven herunder.